Hopp til hovedinnholdet

Konsekvenser av å bli tatt for å røyke hasj.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er 18 år og ble akkurat tatt for å røyke hasj, jeg får en bot og det kommer på rullebladet, det jeg lurer på er hvor lenge det kommer til å være der, hvordan er det med reise til USA, plass i forsvaret osv? hørte også noe om utsettelse på når jeg kan ta lappen. hadde vært fint med så mye info som mulig over hvordan dette påvirker meg fremover. takker for svar på forhånd.

SVAR

Besvart 12.11.2013 12:14:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

Yrker og utdanninger som krever politiattest

Mange formål krever at du legger frem politiattesten din (rullebladet ditt). Her har vi samlet noen, og hvilken type attest du må legge frem for de ulike.

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle