Hopp til hovedinnholdet

Er det registrert lovbrudd på politiattesten min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! før 2 år siden stjal jeg fra butikken, Jeg ble tatt og ble anmeldt hos politiet . Det jeg stjal hadde en verdi på ca 300 kr, og butikken har fått tingene tilbake. det var vist første gang jeg gjorde noe slik. Noe som jeg angrer skikkelig på. fikk et brev etter 1 måned eller noe slik fra politiet. Husker ikke helt hva som var skrevet i det. Fikk ikke noe bot eller noe. jeg har lært mine lekser :( Nå i dag ønsker jeg meg en jobb der de krever uttømmende politiattest. Var idag innom hos politiet for å spør om jeg kan få vite om jeg har plettfri vandel! de sa at det vet jeg selv og jeg må legge ved søknaden fra den jobben som jeg skal til. Tingene er at jeg ønsker å vite om jeg har noe på rulleblad eller ikke noe i det hele tall før jeg søke på denne jobben og går på intervju. Vet ikke hvordan jeg kan få finne ut av det.! Det er også Nav i bilder det er de som finne meg slike type jobb. jeg vil ikke fortelle dette til dem. hva skal jeg gjør.!!

SVAR

Besvart 22.01.2014 07:39:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

Yrker og utdanninger som krever politiattest

Mange formål krever at du legger frem politiattesten din (rullebladet ditt). Her har vi samlet noen, og hvilken type attest du må legge frem for de ulike.

 

Les mer
account_circle