Hopp til hovedinnholdet

Ble tatt av politiet når 14 år- kommer dette på politiattesten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt som er 15 år nå. jeg lurer på en ting angående min uttømende politiattest. Når jeg var 14 var jeg med noen som var litt elder en meg og jeg syntes de var tøffe, det som skjedde var at vi gikk in et tomt hus så tente han ene på stolen I huset. Jeg var ikke tilstedet når det skjedde men forsatt kom politiet og tokk oss alle. Politiet henla saken og jeg matte gå I konflikt rådet hvor jeg måtte være med å hive møbler ut av huset i 4 timer. Grunnen til at jeg fikk så lite straff var fordi jeg har aldri blitt tatt for å gjøre noe galt før og haugesund kommune hadde søkt om å få brenne ned det huset men det fikk de ikke, så etter vi brant stolen i husett så fikk de lov eller tilatelse av brennvesenet å brenne ned huset. Jeg lurer på om dette kommer på min uttømende politiattest og det er forsåvidt alt jeg lurer på, takk.

SVAR

Besvart 21.03.2014 10:20:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Den kriminelle lavalder

Den kriminelle lavalder i Norge er 15 år. Det betyr at personer under 15 år ikke kan straffes av politiet og domstolene.

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
account_circle