Hopp til hovedinnholdet

10.klassingene drikker og bråker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo eg er 13 år og vill jerne melde noke eg går no i 8 klasse og i fjord så merka eg atte 10 klasse på skulen min røyker og snuser og drikker. Dei har vert i ein bilulykka allerede når dei va fulle. Dei er ikkje 16 år eingang og kjører moped,kross,firhjuling på veien. Eg bor vestsiden av bensinstasjonen og ver dag sikra kommer dei kloko 9 på kvelden og blir sikra til 11/12 eg får ikkje sova får dei hører på musikk og når dei drar kloko 12 klarer eg ikkje og sovne får kloko 3. Eg blir så irritert atte eg vill arrestert dei. Eg får ikkje sova og når eg ska på skulen er eg trøt og sliten og får litte kunnskap for eg er så trøt og klarer ikkje og føle med. Viss ef får svar på dette og viss doka kan gjøra noke er eg veldig taknemlig.

SVAR

Besvart 19.03.2014 15:11:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

- Kjører moped uten gyldig førerkort

Jeg fyller ikke 16 før veldig sent på året. Alle andre har begynt å kjøre moped, bare ikke jeg. Har en scooter i garasjen som står og venter. Er det veldig farlig om jeg kjører den litt selv om jeg ikke har lappen ennå?

 

Les mer
account_circle