Hopp til hovedinnholdet

Plutselig fikk han meg i rett vinkel, og dro til meg rett i kjeven, og deretter tråkket meg i magen. Kan dette anmeldes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Var tidligere i en episode, og "ulovlige" ting skjedde vel. Kaller vedkommende Leif (ikke ekte navn). Leif og jeg har aldri helt likt hverandre, men har heller aldri vært noe fysisk krangel osv. Men, en dag da, hadde Leif bøyd wirene, og gjort smått hærverk på sykkelen min. Jeg sa greit, du får fikse det, så glemmer vi det bare. Leif klarte ikke å få fikse skadene han gjorde, som fikk meg passe sint. Da tok jeg en avbitertang, og klippet bremseslangen på hans sykkel. Leif ble rasende, og begynte plutselig å slåss med meg. Jeg hadde en skarp tang i hånda, og var redd for å skade Leif. Plutselig fikk han meg i rett vinkel, og dro til meg rett i kjeven, og deretter tråkket meg i magen. Kan dette anmeldes? Jeg begynte ingenting, og har vitner på hendelsen. Er noen dager siden nå da.

SVAR

Besvart 08.10.2014 10:20:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Bruk konfliktrådet - unngå merknad på rullebladet

Har du havna i en konflikt? Konfliktrådet kan hjelpe deg med å finne en løsning - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

 

Les mer
attach_file

– Slår ned en annen

Jeg havnet i slosskamp og slo til en annen. Han måtte på legevakta og sånt. Hva skjer om jeg blir anmeldt?

 

Les mer
account_circle