Hopp til hovedinnholdet

Jeg er anmeldt for noe jeg ikke har gjort

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Beklager hvis dette er feil kategori. Nylig ble jeg tatt inn til politiet for et avhør. Dette gjaldt en mobbesak. Vil også nevne at jeg hadde en barnevern sak på meg som ble henlagt noen dager før(!) jeg skulle i avhør. Men uansett, det er da en annen person som har anmeldt meg og et par andre personer for digital mobbing. Det var en video som ble sendt rundt, men jeg har aldri verken hatt/sendt noe video. Men jeg fikk altså skyld i dette, jeg var under den kriminelle lavalderen når dette skjedde, så noe straff får jeg ikke. Men spørsmålet mitt er da om de virkelig har lov å beskylde meg for dette når jeg ikke har gjort det? også blir det opprettet ny barnevern sak, det synes jeg er helt på trynet når jeg ikke har gjort det. Et annet spørsmål er om jeg får samme saksbehandler som i forrige sak, og om jeg eventuelt kan bytte? for jeg tåler ikke hun dama.. hun sitter og trakasserer meg og sier at jeg ikke burde få ha mine egne meninger om ting.

SVAR

Besvart 22.02.2015 21:08:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle