Hopp til hovedinnholdet

Fikk jeg prikk på rullebladet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg stjal to justin bieber parfymer og en bruno banani parfyme da jeg bar 13 år (snart 14) og nå er jeg 15 (snart 16). Fikk jeg prikk på rullebladet? Kan det være noen jobber jeg ikke kommer til å få pga av det? Jeg og faren min måtte skrive under på to ark, og de vekterne på oslo city sa at de kommer til å fjerne dem etter 5-10 år, men er dette sant? Jeg fikk brev hjem om at de anmeldte meg, men fikk aldri lest brevet selv. Fikk jeg prikk på rullebladet? Hvis jeg ikke fikk hva var det jeg fikk da? Og er det sant at de kommer til å fjerne det? De sa at dr skulle fjerne den hvis jeg ikke gjorde noe ulovlig igjen, og de sa at jeg skrev under på en anmeldelse men jeg vet ikke om de løy eller ikke. Jeg ble i tillegg utestengt fra oslo city i 1 år. Kan dere svare meg konkret fordi jeg fikk aldri svar på noe av de vekterne. Får jeg eller kan jeg jobbe innenfor helsevesenet som f.eks psykolog, sykepleier, psykologisk sykepleier, sosionom? Kommer arbeidsgiverne til å få vite on dette?

SVAR

Besvart 10.03.2015 16:22:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Den kriminelle lavalder

Den kriminelle lavalder i Norge er 15 år. Det betyr at personer under 15 år ikke kan straffes av politiet og domstolene.

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
account_circle