Hopp til hovedinnholdet

Ble anmeldt av politiet for besittelse av cannabis

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nettopp blitt anmeldt av politiet for besittelse av narkotika, cannabis. Tingen er at politimannen fant helt tilfeldig cannabis nær der hvor jeg oppbevarte meg i en park. han var gankse bestemt på at det var selv om jeg sa at det ikke var, så anmeldte han meg. Jeg ble tatt for besittelse kun 1 uke før :( Han påstår at han så meg kaste den fordi jeg gjorde en mistenksom bevegelse! det er helt latterlig. Hva skjer nå? blir jeg nødt til å skaffe meg en advokat? han viste meg hvor mye han fant og det så jammen meg ut som veldig lite cannabis (midre enn 1gram tipper jeg eller 1 joint) De har 0 bevis på at det er mitt, kan de med 0 bevis straffe meg for noe jeg ikke har gjort fordi jeg har hatt ren uflaks?

SVAR

Besvart 20.03.2015 13:31:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
attach_file

- Selger hasj og andre narkotiske stoffer

Hvor lang straff får man for besittelse av litt over en kilo hasj og salg av hundre gram av dette?

 

Les mer
account_circle