Hopp til hovedinnholdet

Hva slags straff jeg kan få for mariuanaen som jeg hadde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg vart for cirka 4 måneder siden stoppet av UP pga jeg kjørte i 101 i 80 sona, de beslagla også 130gram med mariujana som de fant i bilen. jeg inrømte og ha kjøpt det selv om jeg poengterte at ikke alt var mitt. jeg har vært en ganske tung bruker av mariujana pga personlige problem og forklarte til politiet av det ikke var ment for gjensalg men eget bruk, de sjekket også gjennom telefonen min og fikk fastslått at jeg hadde kjøpt 80gram noen uker før. som sagt inrømte jeg alt og sa meg villig til samfunnstraff og pisseprøver da jeg sluttet tvært med mariujana dagen jeg vart tatt. det jeg lurer på er: de vart tatt blodprøve da de mistenkte meg for ruset kjøring, jeg var ikke skeiv men har fortsatt ikke fått igjen lappen, de har holdt på den i 4 måneder og jeg lurer på om jeg skal skaffe meg advokat for dette kan jo ikke være lov?! samtidig lurer jeg på hva slags straff jeg kan få for mariuanaen som jeg hadde? jeg har aldri blitt straffet for narko før.

SVAR

Besvart 16.06.2015 21:30:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
attach_file

- Kjører med promille

Jeg var på fest og fikk låne bilen til en kamerat for å kjøre og hente noen andre, siden jeg hadde drukket minst to-tre halvlitere, bare. Hvor strenge straffer er det for å kjøre når man bare er litt brisen?

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
account_circle