Hopp til hovedinnholdet

Politiet begynte å ransake meg og bilen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For et par måneder siden kjørte jeg gjennom sentrum og ble helt tilfeldig stoppet av en sivilbil. (Kjørte i fartsgrensen og det var ikke noe galt med bilen min). De spurte etterhvert om jeg hadde vært i kontakt med politiet før og da svarte jeg ærlig og sa jeg ble tatt for bruk av marijuana sommeren 2014. De spurte om jeg hadde brukt marijuana etter det og da sa jeg at jeg hadde prøvd igjen på fest for 3-4 uker siden. De begynte da å ransake både meg og bilen min, samt å se gjennom mobilen min. (Skype, kik, meldinger, snap, Facebook og alle andre kommunikasjonsapper. De fant selvsagt ingenting på meg eller mobilen min. Får de lov til å bare ransake meg, bilen min og telefonen min helt uten videre på åpen gate så alle kan se det? Følte meg ikke særlig kul der jeg sto med armene og bena spredt!!

SVAR

Besvart 01.11.2015 11:15:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
account_circle