Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt tatt for nasking

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! vi er 2 jenter som har gjort en veldig dum ting som vi begge angrer på veldig mye. vi har nasket i en butikk hun ene fikk 2 prikker og jeg fikk 1 prikk på rullebladet. vi har fått beskjed om at dette vli komme i konflkt rådet og vil mest sansynlig bli fjæret helt, fikk vi vite av vekterene og sjefen som tok oss i dette. men min mor sa at dette ikke ville bli fjærnet i det hele tatt hadde hun hørt. Jeg er livredd for dette for dette er det første kriminelle jeg har gjort og blitt tatt for. Kan dette bli fjærnet? og hvilke land kan jeg komme inn i? har også hørt at jeg kan reise til usa innen 10 år. for det ikke er så veldig alvorlig. men jeg har også planer om å studere i usa til andre vgs og går nå i 10ende klasse er dette fortsatt mulig?. vi ønsker svar så fort som mulig helst :/

SVAR

Besvart 15.01.2016 15:09:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Stjeler i butikken

Jeg er ofte innom senteret på vei hjem fra skolen, og putter noen ganger snop og sminke i lomma før jeg går ut igjen. Jeg har ikke blitt oppdaget ennå, men vet at andre er blitt tatt. Hva blir straffen for sånne småting?

 

Les mer
account_circle