Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble tatt for tyveri på en stor dagligvarehandel (verdi ca 500kr).

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg ble tatt for tyveri på en stor dagligvarehandel (verdi 533kr). Jeg innrømte med en gang og skrev under på et skjema som bekreftet at jeg hadde bekreftet handlingen uten protester. Jeg ble så sendt av gårde med beskjed om at jeg ikke var velkommen igjen (noe som er fult forståelig) og ingen bot. Jeg angrer utrolig på det jeg gjorde. Jeg har slitt med kleptomaniske tendenser en god stund og håper dette var det som skulle til for å få meg til å skutte . Spørsmålet mitt er: siden de ikke nevnte noenting om politiet eller rulleblad, betyr det at butikken har bestemt seg for at jeg slapp unna politinnblandelse? Eller kan de ha tatt kontakt med dem etter jeg dro? Har de lov å kontakte politiet uten at jeg blir informert? Er det en lov rundt det eller er det individuelt for hver butikk? Og til slutt, jeg ønsker å studere sykepleien til neste år, vil dette komme på politiattesten og vil det være et hinder for meg? Takk

SVAR

Besvart 09.02.2016 15:17:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Konsekvenser av butikktyveri

Har du blitt fristet til å ta med deg noe i sekken eller lomma som du ikke har betalt for? Dette kan skje om du blir tatt.

 

Les mer
attach_file

- Stjeler i butikken

Jeg er ofte innom senteret på vei hjem fra skolen, og putter noen ganger snop og sminke i lomma før jeg går ut igjen. Jeg har ikke blitt oppdaget ennå, men vet at andre er blitt tatt. Hva blir straffen for sånne småting?

 

Les mer
account_circle