Hopp til hovedinnholdet

Kan politiet dra inn tidligere saker hvis jeg blir anmeldt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er det sånn at hvis jeg ble anmeldt som 12 og 14 årsaldren pga at jeg slo to lærere, er det sånn at de kan dra inn de to sakene vis de vet at jeg driver med hasj/cannabis? Har vært på politi møtte for en måne siden og truet meg med å anmelde meg. Har drevet med hasj/cannabis i 2-3år nå. Har i tillegg blitt mishandlet hjemme som liten og har hatt barnvernsak i 9 år. De mener også at jeg har skytevåpen ulovlig. Det er liksom mange som har våpen ulovlig. Er det ikke over 100000 som har det ulovlig?? Er det også mulig at jeg kan bli overvåket nå eller er det sånn at det er bare de store narko-dealere som blir det? Har hele tiden selvmordstanker, men når jeg røyker tenker jeg ikke på det. De vet selv at jeg har det, men de tror jeg skal skadde noen, hadde jeg ønsket å skadde noen så hadde jeg gjort det for lenge siden så skjønner ikke hva de mener. Tørr liksom ikke å dra ditt igjen følger de kommer til å gjøre meg sinna og da blir det ille. Tusen takk for svar.

SVAR

Besvart 21.03.2016 09:53:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle