Hopp til hovedinnholdet

Politiet ransaket huset til familien min hvor jeg bor fordi de fant en joint i bilen min. De beslagla en god del. Jeg har hørt at politiet bare kan ranske mitt rom, siden resten av huset tilhører moren min? Broren min ble også tatt for besittelse av cannabis fordi de fant dette på rommet hans. Er det lov? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Politiet fant en joint i bilen min, noe som ført til at de dro på rasia hjemme hos meg, mens jeg ble kjørt til legevakta for å ta blodprøve. BTW, jeg var ikke beruset mens jeg kjørte. Broren min kom hjem en liten stund etter politiet hadde ankommet. Politiet gikk gjennom hele huset hvor de fikk beslaglagt en god del. Jeg fikk høre av en bekjent at politiet bare har lov til å søke på romme mitt ettersom det ikke er mitt hus (bor hos moren min), stemmer dette? Det at de gikk gjennom hele huset førte også til at broren min som kom hjem, ble tatt for besittelse av cannabis ettersom de fant noe på rommet hans. Har de lov til det?

SVAR

Besvart 19.09.2016 20:42:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
account_circle