Hopp til hovedinnholdet

Kommer forelegg på rullebladet - kan jeg inn i forsvaret - kan jeg dra til USA - om dette ødelegger for meg burde jeg dra til advokat

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og 2 andre kompiser var ute og skjøt med softgun, det var en offentlig plass, men vi skjøt på et sikkert sted og skjøt ut mot havet. Ingen har sett meg skyte, med for kompisen min er det en annen sak. Noen ringte politiet og vi ble stoppet og avhørt. Som sagt så har ingen sett meg (politiet har ikke bevis), jeg trodde politiet ville hjelpe, men tok kraftig feil. Jeg valgte å tilstå for å hjelpe meg selv og være ærlig. Jeg har fått forelegg, og levert det hos politiet. Jeg spurte dem som jobbet på politistasjonen og de sa at dette ville være på rullebladet evig. Dette skremmer så klart meg, barndoms drømmen min er å jobbe i militæret eller bli jurist. Jeg føler egentlig at politiet gjør meg kriminell. jeg har i utgangspunktet 4 spm. - kommer forelegg på rullebladet - kan jeg inn i forsvaret - kan jeg dra til USA - om dette ødelegger for meg burde jeg dra til advokat

SVAR

Besvart 16.11.2016 09:48:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Yrker og utdanninger som krever politiattest

Mange formål krever at du legger frem politiattesten din (rullebladet ditt). Her har vi samlet noen, og hvilken type attest du må legge frem for de ulike.

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle