Hopp til hovedinnholdet

Måtte overnattet i fyllearresten. Blir dette regisrert noe sted så det kan gi konsekvenser når jeg søker politihøyskolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Politiet kom innom en fest jeg var på da de hadde fått klage på støy fra naboer i området, etter å ha avbutt festen kom de over meg og jeg ble brunget inn i drukkenskap arresten/ eller fyllarresten. Jeg hadde ikke gjort noe galt, drukket på offenylig sted eller slik, jeg var bare i den forfattning att jeg ikke var i stand til å ta vare på meg selv. Jeg ble sluppet ut halv 7 neste morgen da jeg hadde sovet meg edru og det var det hele. det jeg lurer på er om dette blir regisrert noe sted så det kan gi konsekvenser når jeg søker politihøyskolen ? kjenner til loven som omfatter det å bringe berusede personer til arrest, men den sier ingen ting videre om det blir registrert noe sted.

SVAR

Besvart 12.11.2008 09:17:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
account_circle