Hopp til hovedinnholdet

Bofellesskap, hvem kan komme og gå, anmelde trusler til politiet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg befinner meg i en ugrei situasjon. for å beskrive det i korte trekk går dette ut på en person som kommer på besøk for å treffe en annen person jeg deler leiligheten med, som jeg ikke akkurat kommer godt overens med. denne personen har truet med vold tidligere, og jeg lurer på om det er greit å ringe politiet hvis denne personen gjør det igjen? hva hvis denne personen invaderer mitt personlige rom, og nekter å gå? vi er i samme leiligheten, men bor i forskjellige etasjer. hvis denne personen kommer der hvor jeg oppholder meg, og nekter å gå til "hans del" av leiligheten, kan jeg ringe politiet? dette er altså et todelt spørsmål: kan jeg ringe politiet hvis denne personen truer med vold? kan jeg ringe hvis denne personen invaderer mitt personlige rom? (samme leilighet, forskjellige etasjer, bare å gå opp en trapp). takker for svar på forhånd. oppklaring: personen kommer på besøk, men bor ikke her. kommer på besøk for å treffe en annen jeg deler leiligheten med, bokollektiv

SVAR

Besvart 12.12.2016 12:57:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bo i kollektiv?

Kollektiv er et fint alternativ for deg som ikke vil bo alene. Det kan også være et rimeligere alternativ. Det er lurt å tenke gjennom enkelte ting før du velger boform og hvem du skal bo med.

 

Les mer
attach_file

– Truer en annen med vold

Jeg blir plaget av noen i nabolaget, og er lei av å høre dem snakke dritt om meg. Jeg ropte til den ene at jeg skal få med noen kompiser og knekke fingra på ham for å lære ham å holde kjeft. Er det ulovlig å si?

 

Les mer
account_circle