Hopp til hovedinnholdet

Jeg løy til politiet - hva nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et problem som jeg lurte på dere kanskje kunne hjelpe med. En venn av meg "Bob" ga hasj til en annen venn som vi kaller "Jens". Da de røykte dette så gikk det galt og Jens havnet på sykehus. Da anmeldte faren til Jens Bob, og siden jeg var der så måtte jeg på avhør. Det politiet ikke vet er at jeg røykte også, men siden jeg ikke ville få trøbbel så sa jeg at jeg ikke var med, er så bekymra over at jeg løy nå, tenkte det ikke var så viktig for det var ikke noe med meg å gjøre med hasjen, hva er det verste som kan skje visst jeg blir tatt? Har aldri vært så redd i mitt liv, har slutta med det nå såklart. Hilsen en bekymret gutt

SVAR

Besvart 07.02.2017 17:56:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du mellom 15 og 18 år og har brutt loven?

Hvis du er over den kriminelle lavalderen, men fremdeles ikke myndig - hva slags straff kan du få da?

 

Les mer
attach_file

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje.

 

Les mer
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
account_circle