Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurer på om brannvesenet har rett til å gi med 5000 kr i bot for denne hendelsen når utrykningen ble stoppet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Før jul utløste jeg brannalarmen på skolen. Jeg skulle bare tulle med å trykke på den, også trykket jeg litt for hard så den utløste seg. Det var ikke meningen at den skulle bli utløst, så jeg sa ifra med en gang slik at skolen raskt fikk stoppet full utrykning. Det kom allikevel en bil etterhvert bare for å sjekke. Det var ikke noen brannbil, men en liten bil. Jeg fikk ikke noen anmerkning eller liknende for det siden jeg la meg flat med en gang, og de visste at jeg ikke gjorde det for å skape problemer. De sa at det mest sannsynlig ikke var noe økonomisk i det heller, siden det bare kom en liten bil, men nå i februar fikk skolen en regning på 5000 kr av brannvesenet som jeg er nødt til å betale. Jeg lurer på om brannvesenet har rett til å gi med 5000 kr i bot for denne hendelsen når utrykningen ble stoppet? Det er en veldig høy sum for den lille bilen som kom. På forhånd, takk for svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer