Hopp til hovedinnholdet

Stjeler og slåss. Ungdomsopprør

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei... jeg bare starter med engang det jeg skal si ... jeg stjeler og jeg syns det er gøy, jeg kommer mye i slåsskamp og det ser ut som om jeg liker det og, idag stjelte jeg og noen venner sånn ca 200kr smågodteri, jaja kamera fikk kanskje ikke det opp men mistenkelig var vi men vet du hva? Jeg gir faen i det! Liksom jeg vil dra til California og lage ellr joine en gang/gjeng. ... noen ganger når jeg tenker på alt det så klikker jeg på meg selv og bli lei meg og sint, jeg er god på skolen og er veldig god i matte og sånt ....men jeg vet ikke koffor jeg liker Gangster ting... Jeg sæger noe jævlig med buksa,kjøper store Gensere, e frekk. Banner til hvem jeg vil, om æ bli ferska noen gang i buttiken med at æ stjeler så blir æ å rømme, æ e sykt rask, æ e faen mæ noe jævlig rask og har bra kondis , men faen pappa vil at æ skal ha en bra framtid...Jeg vil faen ikke kontakte noen leger elr voksne for dette, hva annet kan æ gjøre??!... Fuck tha world

SVAR

Besvart 21.03.2017 18:38:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Stjeler i butikken

Jeg er ofte innom senteret på vei hjem fra skolen, og putter noen ganger snop og sminke i lomma før jeg går ut igjen. Jeg har ikke blitt oppdaget ennå, men vet at andre er blitt tatt. Hva blir straffen for sånne småting?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle