Hopp til hovedinnholdet

Jeg (15) og kjæresten min (18) har hatt sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg (15) og kjæresten min (18) har hatt sex. Muligens graviditet. Hva skal jeg (vi) gjøre for å forhindre at han får straff? Jeg har alltid vært med på det! Han er spør alltid om jeg vil eller var med på det! Men vi er så redde for at han skal få straff og foreldrene våre er litt skeptiske de også! (de vet ikke noe om muligens graviditeten ennå) what to do?

SVAR

Besvart 30.04.2017 14:20:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle