Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min har hatt en kjæreste i over to år nå. Typen hennes driver høyt oppe i systemet med salg av hasj og andre typer narkotika. Hvordan kan vi hjelpe henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg har en venninne som har hatt en kjæreste i litt over to år nå. Typen hennes driver høyt oppe i systemet med salg av hasj og andre typer narkotika. han har drevet med det i nesten 10 år, og han er kjent for politiet. Min venninne har flere ganger blitt blandet inn i saker fordi hun er hans kjæreste. hun har ikke gjort noe store ulovlige ting enda (som jeg vet), men hun er nå kjent for politiet siden hun kan finne på å hjelpe typen sin. dette har gått over alle grenser, og min vennegjeng har prøvd lenge å snakke med hun om å ikke lenger være sammen men han, siden det bare blir verre og verre. Han har et psykisk overtak på henne som gjør at hun tror det er hun som gjør alt feil, mens det egt er han selv. Hun ser ikke hvordan det egentlig er og hvor ille dette kan ende for henne. hun bare unnskylder han hele tiden overfor vår vennegjeng. Hun sier hun elsker han for mye til å la han gå. Vi vet ikke hvordan vi skal få henne ut av dette, kan dere hjelpe oss?

SVAR

Besvart 21.05.2017 18:10:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle