Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg reise på ferie til andre land når jeg har fått en dom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på en ting er det sånn at hvis man er dømt i retten at man ikke kan reise for eks til frankrike og noen andre europeiske land og ikke usa? Jeg var i retten for ca et år siden og ble dømt, men slapp å sone i fengsel og vilkårene var at jeg dro på behandling. Fikk betinget med prøve tid på to år. Jeg har tenkt til å reise til frankrike, england og kanskje usa. Er det sånn at jeg ikke kommer inn i disse landene eller gjør jeg det? Tusen takk for svar

SVAR

Besvart 26.05.2017 07:47:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt du trenger å vite om visum

Hvis du skal reise til et land utenfor Europa bør du sjekke om landet krever at du skaffer deg visum. Land med visumplikt vil ikke slippe deg inn uten at dette er i orden. Søk i god tid før du skal reise, noen steder er behandlingstiden for visumsøknader lang.

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle