Hopp til hovedinnholdet

Kan mine straffbare handlinger føre til fengsel?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har knust 15 ruter ca, forulemping av offentlig tjenestemenn 2 ganger, ordensforstyrrerlser,salg av alcohol til 1 person, oppbevaring av alcohol, skadeverk, og noen saker til jeg ikke husker, politi sa jeg hadde 14-15 saker på meg som skal opp for tingretten, og det jeg egt lurte på var om dere TROR det blir fengsel eller evt en CA straffeutmåling? vet det att ting kan strafes med fengsel osv, men jeg vil vite om dere TROR det blir fengsel eller ikke? har aldri sittet I fengsel før foresten. dem har video bevis, dna osv, men kommer til og nekte for allt uansett rent prinsip messig.

SVAR

Besvart 10.10.2017 08:55:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du mellom 15 og 18 år og har brutt loven?

Hvis du er over den kriminelle lavalderen, men fremdeles ikke myndig - hva slags straff kan du få da?

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Nekter å gjøre som politiet ber meg om

Forrige helg var jeg på byen med noen kamerater. Vi skulle inn på på et utested, men jeg ble nektet av vakta. Både kameratene mine og jeg ble veldig irritert og så hentet vakta politiet. De sa jeg skulle forlate stedet. Vi ble stående å diskutere en stund og alle var ganske sure. Politiet sa jeg ikke fikk slippe inn, men jeg ble med de andre likevel. Så skrev politiet ned navnet mitt og sånt. Får jeg noen straff?

 

Les mer
attach_file

Kjenner du noen i fengsel?

Hvert år opplever mange tusen barn og unge at noen de er glad i, settes i fengsel. Det kan være leit, men husk at du kan få hjelp med det du tenker og føler.

 

Les mer
account_circle