Hopp til hovedinnholdet

Jeg er helt fortvilet, og ønsker hjelp til å slutte å stjele!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på17 år som stjeler. Jeg er en helt normal ungdom som går på skole, jobber på fritiden og jobber i røde kors som frivillig. Har ingen problemer hjemme eller noen sosiale eller psykiske problemer. Det jeg stjeler er penger fra kolleger, butikken og andre. Det er bare småbeløp og ikke egentlig noe stort. Jeg holder på å knekke sammen i anger og skyldfølelse hver gang, men jeg bare fortsetter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... er helt fortvila og vet seriøsiteten i det å stjele! Vet at det overhode ikke er greit. Hjelp meg plis, hva må jeg gjøre? Psykolog er så dyrt... og tør ikke si noe til mor og far

SVAR

Besvart 20.11.2017 18:27:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

- Stjeler i butikken

Jeg er ofte innom senteret på vei hjem fra skolen, og putter noen ganger snop og sminke i lomma før jeg går ut igjen. Jeg har ikke blitt oppdaget ennå, men vet at andre er blitt tatt. Hva blir straffen for sånne småting?

 

Les mer
account_circle