Hopp til hovedinnholdet

Sier at han har lyst på bli kriminell.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er 17 år og kriminell. Jeg har tulleringet, stjålet fra butikken flere ganger, hacked meg innpå kontoer til folk, gjort identitetstyveri, gjort hærverk, gitt folk stygge kommentarer og trusler og veit ikke kva eg ikke har gjort. Har politiet på meg også. Har faktisk tre saker på meg, med det eg veit! Eg veit dere tenker eg er gal eller noe sånt, men saken er at eg likar å være kriminell. Det føles på en måte som en del av den eg er. Eg går på skule men veit ikke kva eg vil bli eller vil i livet. Eg veit ikke kven eg er eller kor eg høyrer til. Føler eg går rundt uten mål og mening. Siden eg var liten har er hatt tanker, og iblant lyst til å bli kriminell som voksen. Eg var aldri spesielt rampete som barn, men litt lur var eg. Eg hadde det nok i meg. Kanskje har eg lyst å bli/være kriminell. Kanskje er det sånn eg vil leve, men så vil eg ikkje miste familie og venner..... Eg har aldri turt si til mamma at eg har lyst til å bli kriminell. Hjelp! Er eg gal???

SVAR

Besvart 14.12.2017 10:54:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle