Hopp til hovedinnholdet

Bankran er skikkelig spennende og gøy. Er vanlig å tenke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg synes at bankran er skikkelig spennende og gøy å høre om. Så lenge ingen blir drept i forsøket. Jeg pleier alltid å tenke at om det blir et neste liv, skal jeg planlegge og utføre det beste mest gjennomtenkte bankranet i verdens historie! Og det skader vel ingen å rane en bank uten å fysisk skade noen? Lurer på om dette er vanlig å tenke? Tror ikke det? Vil ha litt spenning og farer i livet mitt. Høres veldig dumt ut men det er sånn jeg føler det. Hva skal jeg gjøre med tankene mine? Hvordan utføre spenning og småfarer uten noen blir skadet? Tusen takk for svar!

SVAR

Besvart 26.01.2018 18:17:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle