Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg gjøre noe for ei, der noen har trolla henne og sendt henne ting?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er litt bekymra. Jeg ble kjent med en jente på snap(samme alder). Jeg ble veldig forelska med en gang. Så spurte jeg henne om hun hadde det bra, så sa hun at hun gråt fordi at hun hadde noen som internett trolla henne og senter henne ting som en jente på 14 ikke burde få i trynet. Kjenner egentlig ikke denne jenta. Men lurer på om det er noe jeg kan gjøre. Hun sier at hun ikke har snakket med noen om det. Tenker at ingen jenter på 14 burde fortjene dette. Er veldig lei meg selv.

SVAR

Besvart 02.09.2018 16:02:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle