Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg gjøre noe for at kjæresten slipper fengsel?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Vet egt ikke hvilket tema jeg skal ta på men jeg bare velger og håper på å få svar som jeg øsnker. Typen min skal inn å sone i 4 mnd. Men jeg har et ekstremt stort problem med å være borte fra ham pga at han er den prrson som fikk til å rette opp ting i livet mitt, han harr mått meg til å se riktig på ting og han hjelper meg utroli gjennom dagene. Så 4 mnd kommer til å bli vanskli. Jeg har sett litt på nettet å prøver å finne ut av ting men det nytter ikke. Men jeg lurer på om det er mulig å betale ham ut på en eller annen måte? Isåfall hvor mye? Og hva må jeg gjøre for å klare d? Håper på å få svare jeg ønsker her utn å måtte spør flere steder. Takk:)

SVAR

Besvart 20.10.2018 23:40:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kjenner du noen i fengsel?

Hvert år opplever mange tusen barn og unge at noen de er glad i, settes i fengsel. Det kan være leit, men husk at du kan få hjelp med det du tenker og føler.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle