Hopp til hovedinnholdet

Bestilt ulovlig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bladde gjennom appen wish her en dag og kom over en liten sprettert som lå som "gratis" siden jeg er god kunde. Betalte frakt på 18 kroner og tenkte ikke noe mer over det. Idag ser jeg på nettet at en ung kar har blitt bøtelagt for dette nå. 8000 kroner. Har Google litt nå ikveld og tydeligvis kom denne loven i 2000 og en kan få på rullebladet at en har prøvd å innføre et ulovlig våpen. For meg høres dette helt absurd ut men ok. Jeg hadde aldri bestilt dersom jeg visste at det var ulovlig. Hva kan jeg gjøre? Troppe opp på stasjonen og fortelle og levere inn når/om den kommer, eller bare la det ligge og destruere den om den kommer i posten? Er redd for at dette kan gjøre ting vanskelig for meg da jeg er midt i barnevernsutdanning og tenkte bare denne ville være kjekk å ha på hytta å skyte småstein og kongler til sjøs med. Mvh Mann

SVAR

Besvart 06.11.2018 11:20:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

Yrker og utdanninger som krever politiattest

Mange formål krever at du legger frem politiattesten din (rullebladet ditt). Her har vi samlet noen, og hvilken type attest du må legge frem for de ulike.

 

Les mer
account_circle