Hopp til hovedinnholdet

Pass av hest - konflikt med annen eier.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Venninna mi passet en hest for en stund siden, men sluttet der etter problemer. Ikke 100% sikker på hva slags problemer, men eieren av hesten var ikke god i hodet. Hun har satt inne etter noe veldig alvorlig... Problemene var noe ved at hun aldri lenger fikk lov til å komme til stallen siden ingen i stallen likte ho(tror jeg) Så derfor byttet hun til en ny hest, som da eies av «fienden» til eieren av gamle hesten. Dette var hun ikke glad for og har sendt stygge meldinger til vennen min, selv etter at hun har spurt pent om hun kunne komme og hilse på hesten siden hun savner den. Men dama er da utrolig frekk og slem. Men hele greia er da at hun hadde hesteutstyr i den stallen til utrolig mye penger. Og hun har da ikke fått alt tilbake, og eieren nekter henne å komme til stallen. Hva kan vi gjøre for å få tingene tilbake? Kan vi få problemer hvis vi henter det? Liksom hun har brukt alle pengene hennes på utstyr.

Besvart 04.01.2019 14:40
 

Svar
Hei

Så fint at du vil hjelpe din venn med dette!

Det høres ut som det kan være greit å involvere voksne for å få hjelp til å hente ut sakene hennes. Dersom dere ikke har forsøkt å be en voksen om hjelp, så vil jeg anbefale dere å gjøre det først. Den voksne kan kontakte eieren og høre om muligheter for å at hun/han henter utstyret i stallen. Kanskje eier er åpen for det? Dersom det ikke er aktuelt så kan dere be deres lokale konfliktråd om hjelp til dette. Anbefaler at du tar kontakt og ber om en samtale med en rådgiver, for å høre hvordan de kan gå frem for å få til en løsning på dette. Du kan lese mer her: www.konfliktraadet.no/. Tenker også at det uansett ville vært greit å ha med en voksen, så anbefaler at dere i tillegg snakker med noen voksne dere stoler på. Lykke til!

Hilsen Konfliktrådet i samarbeid med ung.no

 

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bruk Konfliktrådet

Hender (colourbox.com)

Konfliktrådet hjelper vanlige mennesker i en konfliktsituasjon, helt gratis. Meglere fra konfliktrådet hjelper deg å finne en løsning på alle typer konflikter - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kriminalitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kriminalitet