Hopp til hovedinnholdet

Har stjålet penger. Hva kan jeg gjøre? Kan jeg gjøre noe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 som har stjålet penger fra en vennine. Summen var på under 400kr og venninna mi fant dette ut. Hun videre fortalte dette til de andre vennine mine, jg har gitt tilbake pengene men,jg er redd for å dra på skolen igjen. Hva kan jeg gjøre? Kan jeg gjøre noe? Dette ble selfølgelig nesten anmeldt til politiet men, politiet er heldigvis ikke involvert nå. Er egentlig redd for at mamma finner dette ut. Hva er d jg kan gjøre, føler vedlig skyldfølelse og er redd

SVAR

Besvart 02.03.2019 08:27:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Stjeler i butikken

Jeg er ofte innom senteret på vei hjem fra skolen, og putter noen ganger snop og sminke i lomma før jeg går ut igjen. Jeg har ikke blitt oppdaget ennå, men vet at andre er blitt tatt. Hva blir straffen for sånne småting?

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle