Hopp til hovedinnholdet

Har blitt anmeldt! Hva kan jeg vente meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har jort noe dumt! Men det var egentli ikke bevist!! Jeg sliter en del, jeg har i hele min barndom blid slåd å skremt og sexsuelt misbrukt mye, av min egen pappa. Først i år kom han i fengsel. Men va jelper nå det. Jeg har sterk ptsd og persjonlighetsendringe etter katestrofale livs hendelsa. Jeg er veldi dårlig form, sykisk, å verdagen går ikke helt rundt. Jeg hører pappas stemme i hodet, å kan fine på å jøre det han sier. I tileg har jeg ofte hendelser jeg blir helt vek, jeg er i fortiden. Altså jeg disosiaserer sterkt. Nå er jeg innlagt pga det. Poenge er, at da vi som var inlagt skule på butiken så var jeg vekk å disoserte, jeg hørte stemen som sa jeg måte i fengsel, eler dø. Det er din feil du sa i fra. Så jeg var jeg helt vekk. Det ente med at jeg hade stjelt flere varer. Da vi kom tilbake fra butiken å jeg var ikke vekk lengere så merka jeg det, det var jo masse ting jeg ikke likte engang. Jeg er så forvirra! Å nå er jeg blidt anmelt til poletiet!! Hva kan jeg vente me

SVAR

Besvart 29.04.2019 11:23:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Bruk konfliktrådet - unngå merknad på rullebladet

Har du havna i en konflikt? Konfliktrådet kan hjelpe deg med å finne en løsning - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

 

Les mer
account_circle