Hopp til hovedinnholdet

Var med en venninne da hun stjal alkohol på butikken - kan vi bli tatt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 15 år gammel jente. En vennien av meg stjal alkohol på butikken i dag, jeg var med henne inn i butikken så jeg har jo da medskyld. Når vi går ut av butikken blir hun stoppet, og han ansatt vil se i baggen hennes. Jeg går raskt mot utgangen og kommer meg vekk, hun lar han ta baggen hennes og løper etter meg. Vi lot baggen med stjålet alkohol ligge, og har bestemt oss for å ikke hente den og ikke gå tilbake til butikken på lenge. Kan de likevel finne ut hvem vi er? De har jo oss på kamera, men hvis vi holder oss unna butikken, kan de noen gang finne oss? Få tak i adresse eller telefonnummer?

SVAR

Besvart 06.05.2019 23:14:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Konsekvenser av butikktyveri

Har du blitt fristet til å ta med deg noe i sekken eller lomma som du ikke har betalt for? Dette kan skje om du blir tatt.

 

Les mer
attach_file

- Stjeler i butikken

Jeg er ofte innom senteret på vei hjem fra skolen, og putter noen ganger snop og sminke i lomma før jeg går ut igjen. Jeg har ikke blitt oppdaget ennå, men vet at andre er blitt tatt. Hva blir straffen for sånne småting?

 

Les mer
attach_file

Bruk konfliktrådet - unngå merknad på rullebladet

Har du havna i en konflikt? Konfliktrådet kan hjelpe deg med å finne en løsning - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

 

Les mer
account_circle