Hopp til hovedinnholdet

Har blitt tatt for nedlastning av barneporno (angrer!), hvor lenge vil dette være synlig på min vandelsattest?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har noen spørsmål til dere som jeg kunne ha tenkt meg å fått svar på.
For noen måneder siden (januar nærmere bestemt) så ble jeg arrestert for å ha lastet ned og oppbevare små mengder barneporografiske bilder/filmer. Jeg innrømmet hendelsen på stedet og samarbeidet med politiet fra starten av og fortalte hvilke nettsider, programmer osv jeg hadde brukt og oppga passord til min stasjonære PC og bærbare PC, fortalte hvor de kunne finne det. Jeg hadde aldri samlet opp en hel masse bilder, jeg slettet bilder/filmer etter jeg hadde sett på de. Etter hadde jeg hadde sett på de så ble jeg uvel av meg selv, men likevel noen dager senere så fortsatte jeg å laste ned bilder til tross de ekle følelsene jeg fikk av det jeg gjorde.

Men nå i ettertid så ble jeg glad for at jeg ble tatt så jeg fikk meg en real lærepenge og fikk tid til å reflektere over det jeg hadde gjort i glattcellen, men nå til spørsmålet(Det gjorde godt å lette litt på hjertet) Jeg fikk en bot 10000 kroner eller å ta en 30 dager i fengsel, jeg valgte boten. Jeg lurer på hvor lenge dette vil være synlig på min vandelsattest og om jeg vil ha problemer med å få meg jobb og en mulig ferie til USA. Er under utdanning innen IT.

Setter stor pris på om dere kunne ha hjulpet meg med disse spørsmålene. Sliter fremdeles med dårlig samvittighet og bekymring over framtiden min.

God sommer!
account_circle