Hopp til hovedinnholdet

Tatt for besittelse og bruk av hasj.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 19 som igår natt ble tatt for besettelse og bruk av hasj. Så jeg lurer på om hva som skjer nå? Jeg hadde en bag med meg der jeg hsr alt rullepapri, hasj og en liten sanex pille som ikke ble tatt noe av. Pillen fant jeg ute når jeg var på byen en kveld , ,men politiet trodde ikke på det selvom det var 100 prosent sant. Jeg var 100% årlig med politiet og forklarte dem hele saken. Jeg og kompisen min tok oss en tur ut og vi lagde oss en joint. Vi tok et par trekk av den men den var dårlig laget. Så vi laget en til men villa ha litt mat på veien så vi kjlrte til en mcdonals i nærheten. Der ble vi stoppet av politet og ransaket etter at de mistenkte oss. Jeg forklarte alt som skjedde og fikk dra. Kompisen min som kjørte hadde ikke lappen en gang. Så han ble tatt inn for blodprøve. Jeg har aldri vært så redd før og beina mine skalv. Jeg har hatt det litt vanskelig hjemme og ble tatt for å røyke av familien samme kvelden. Jeg angrer meget og skal aldri være nær detigjen

SVAR

Besvart 22.08.2019 20:41:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
account_circle