Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg bli tatt i tollen for å bestille sovetabletter ulovlig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en mann på 20 år som sliter med søvnproblem. Enkelte netter får jeg til å sove et par timer de første nettene om jeg har jobbet mye, men det hender at det kan gå 2 netter på rad uten noe søvn. Slike ting går så klart ut over jobb og andre hverdagslige ting. Jeg har prøvd å kjøpe sovepiller på apotek, naturlige sovepiller og unaturlige sovepiller som ikke er skrevet ut på resept men var lite til hjelp. Jeg dro til legen min for ikke lenge siden, og lurte på om det kunne vært mulig å skrive ut resept på sterkere typer sovepiller, men ga meg heller bare råd jeg kunne prøve, som å lese bøker osv. Jeg vurderer å kjøpe sterkere type sovepiller selv som xanax, men vil ikke havne i trøbbel på gatene. Jeg har hørt at det er mulig å gå på ulovlige nettsider å få kjøpt sovepiller der. Er det stor sjanse for å bli tatt i toll hvis du bestiller xanax for eget bruk? Jeg er klar over at sovepiller kan være avhengighet skapene, og kan drepe i større doser, men er villig til å ta sjansen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer