Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli tatt i tollen for å bestille sovetabletter ulovlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en mann på 20 år som sliter med søvnproblem. Enkelte netter får jeg til å sove et par timer de første nettene om jeg har jobbet mye, men det hender at det kan gå 2 netter på rad uten noe søvn. Slike ting går så klart ut over jobb og andre hverdagslige ting. Jeg har prøvd å kjøpe sovepiller på apotek, naturlige sovepiller og unaturlige sovepiller som ikke er skrevet ut på resept men var lite til hjelp. Jeg dro til legen min for ikke lenge siden, og lurte på om det kunne vært mulig å skrive ut resept på sterkere typer sovepiller, men ga meg heller bare råd jeg kunne prøve, som å lese bøker osv. Jeg vurderer å kjøpe sterkere type sovepiller selv som xanax, men vil ikke havne i trøbbel på gatene. Jeg har hørt at det er mulig å gå på ulovlige nettsider å få kjøpt sovepiller der. Er det stor sjanse for å bli tatt i toll hvis du bestiller xanax for eget bruk? Jeg er klar over at sovepiller kan være avhengighet skapene, og kan drepe i større doser, men er villig til å ta sjansen.

SVAR

Besvart 10.09.2019 23:30:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle