Hopp til hovedinnholdet

Noen har tatt opp video av meg naken og slettet ikke. Hva gjør jeg?

Jente 18 år
 

Spørsmål

jeg er 18, og var på omegle (dumt jeg vet) - der prater jeg med en jente som gjorde ting mot seg selv, fingering etc. og jeg viste ikke fjeset mitt, men etterhvert begynte å vise meg selv naken hvor jeg gjorde ting som jeg vanligvis aldri gjør også viste jeg også fjeset. følte det gikk da fordi hun også gjorde det, men så endret skjerme hennes til en video av meg av alt jeg hadde gjort. hun sa finn en ting og stikk de inn i deg både foran og bak hvis ikke utgir jeg denne overalt, så jeg gjorde det. og hun sa hun skulle slette videoen foran meg. men det gjorde hun aldri, chatten bare endte. er det mulig å gjøre noe med dette? og siden hun ikke er fra Norge men the UK? er livredd for en dum tabbe jeg gjorde? tørr ikke få dette ut overalt og bli latterliggjort.

Besvart 18.09.2019 11:36
 

Svar
Hei

Det er dessverre slik at mange misbruker Omegle og bryter deres rettigheter. 
Det jeg vil anbefale deg er å ikke ta kontakt med vedkommende igjen. Dersom vedkommende prøver å ta kontakt med deg: bare ignorer det. 
Dersom du skulle finne video av deg selv på internett, kan du kontakte oss på slettmeg.no så vi kan hjelpe deg med å få dette slettet. 

Det finnes ingen måte å kontakte Omegle på via deres nettsider, noe som for øvrig strider mot GDPR loven. Vi har klart å finne en e-postadresse som du kan forsøke å kontakte: leif@omegle.com. Omegle skriver i sin personvern at starten av samtaler blir tatt opp, nettopp for å identifisere uønsket bruk. Dersom du har brukernavn til vedkommende, kan du fylle ut skjemaet: www.complaintsboard.com/new_complaint/ og forklare detaljert hva som har skjedd. Skriv på engelsk. Dersom du ikke har det, forsøk å beskrive hva som har skjedd og når samtalen fant sted. 

Hilsen Slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Har du opplevd utpressing på nett?

Gutt på rommet sitt foran pc (www.colourbox.com)

Hvis noen får deg til å sende seksualiserte bilder i sosiale medier og truer med å spre dem videre, er det kjempeviktig at du sier ifra til noen. Det er mange som kan og vil hjelpe deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kriminalitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kriminalitet