Hopp til hovedinnholdet

Familien min angrep meg med slag, spark og kveling

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Familien angrep meg med slag, spark, og kveling. De truer med økonomisk vold, og de har kommet med trusler som at de skal angripe meg viss jeg prøver å gå inn i huset (huset jeg også bor i). De har kalt meg ondskapsfull og psykotisk, bortskjemt, og utakknemlig i årevis, og jeg hater å være hjemme. De har også gjort mye mer ting. Jeg studerer ikke juss, så jeg trenger tips til hvordan jeg kan få de anmeldt og fengslet, de prøver å overvåke meg og truer med vold, det er ikke trygt at de løper fritt! Har dere tips til hvordan jeg kan få dem i fengsel eller hvem jeg kan oppsøke? Vil ikke bruke mer penger på advokat enn nødvendig. Kan dere forklare hvilke av tingene jeg blir utsatt for som kan telles som fysisk, psykisk, og økonomisk vold? Og forklare hvilke av tingene de gjør mot meg som er brudd på norske lover og menneskerettigheter? Hva her kan kategoriseres som trakkasering og krenkelser? Mye av det de har gjort mot meg skjedde mens jeg enda var barn.

SVAR

Besvart 30.09.2019 09:41:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
account_circle