Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for utviklingen i Oslo.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg blir sjokkert over videoene og bildene vi har sett fra Oslo de siste dagene. Kurdere med PKK og YPG flagg har jo angrepet familier med småbarn og angrepet en norsk butikk midt på Karl Johan i Oslo, og lederen deres har beskyldt politiet vårt for angrepene. Jeg har forstått det slik at bare de færreste kurdere støtter disse, men hvor aktiv er egentlig denne gruppa i Norge? Hvorfor tillater politiet dette, det er jo ikke første gang de gjør slikt i Norge? Trodde PKK var ansett som en terrororganisasjon siden NATO og EU også anser de som terrorister? Jeg er bekymret for utviklingen i min hjemby når jeg ser ulike ekstremister skape så mye kaos enten det er PKK eller islamister eller høyreekstremister. Hvem kan jeg kontakte for å uttrykke min bekymring?

SVAR

Besvart 29.10.2019 17:18:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Deltar i en ulovlig demonstrasjon

Jeg er veldig samfunnsengasjert, og forrige uke var vi en del som demonstrerte foran Stortinget. Det ble en del bråk, og politiet kom for å stoppe oss. Jeg måtte gi dem navnet mitt og sånt. Får dette noen konsekvenser for meg? Vi hadde ikke søkt om å holde demonstrasjonen, men det må jo være lov å vise at man brenner for en sak!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle