Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for hva som er konsekvensene for å stjele?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i det siste hatt veldig trang økonomi, og stjelt en del i butikker.. jeg angrer så forferdelig mye og er helt kvalm, klarer ikke fungere ordentlig i hverdagen. jeg har aldri blitt tatt i akten, men er redd for at de plutselig skal finne ut hvem jeg er og gi meg konsekvenser. jeg angrer så sykt mye og kommer aldri til å gjøre dette igjen. jeg har stjelt for dyre summer, som jakker til 1000 og 700 kr. de har ikke hatt alarm på seg, har tatt de med inn i prøverom og puttet de i bagen og gått. jeg bur i en stor by og er mange innom senteret. er det stor sjanse for at de finner meg hvis de ser noe på videoovervåking? teller de antall klær igjen hver dag? søstra mi bur i USA og jeg er nødt til å kunne få besøke henne.. vil dette bli et problem hvis jeg blir tatt? og kan det ha kommet på politiattesten uten at jeg vet det? eller må jeg ha fått forelegg/dom etc for å få det? vær så snill ikke døm meg.. og svar så bra dere kan på spm mine; uansett hvor lite dere synes om meg :(

SVAR

Besvart 30.11.2019 09:08:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Du vet at det ikke er lov å stjele, og at du får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør du det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan du slutte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle