Hopp til hovedinnholdet

Jeg er kjent som en som snitcher og har få venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde mange gode venner før og elska livet mitt ute. Hadde masse problemer hjemme som jeg ikke trenger å gå inn på for jeg har prøvd før og det ble 5 spørsmål hvor jeg sa hva. Så jeg orka ikke være hjemme mer og stakk av hjemmefra og bodde hos min gamle beste venn på 3 år. Så røyka vi no stoffer når jeg var borte. Så ble morra til vennen min stressa over politiet som hadde raida en venn på natta. Når jeg kom hjem så tok vi pisseprøve som ble negativ men. Broren min snakka og fikk meg til å inrøme at jeg hadde røyka for å få mindre problemer hjemme. Jeg sa ikke hvem jeg gjorde det med. Men lenge senere så fikk jeg høre at de sa han tvingte meg til å røyke. Noe som ikke er sant. En måned senere så hang jeg med venner hvor noen av de jumpa meg og banka meg opp pga det jeg ikke gjorde. Mista de fleste venna mine og nå er jeg kjent som en snitch noe som jeg ikke er og ble jumpa igjen etter jeg fikk broren min til å true dem. Nå er jeg ganske safe mot å bli jumpa.men få venner.

SVAR

Besvart 13.04.2020 11:06:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle