Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli straffet for å lagt igjen en kommentar på TikTok?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er på tiktok og en gang så jeg en video om en jente som sa hun ville drepe seg selv. Jeg kjenner ikke jenta. Jeg trodde videon var tull så jeg skrev «shut up» på en tullete måte. Etter det angret jeg litt så jeg gikk tilbake å slettet kommentaren. Men noen ganger kan det hende jeg får litt angst. Så nå tenker jeg. Hva om jeg ikke slettet kommentaren og den fortsatt er der. Jeg har veldig dårlig samvittighet for dette men jeg klarer ikke å finne videon. Jeg lurer på om hvis kommentaren er der fortsatt og foreldrene til jenta anmelder meg. Er det noe straff for meg eller kommer dette til å komme på rullebladet mitt?

SVAR

Besvart 08.05.2020 19:58:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

Den kriminelle lavalder

Den kriminelle lavalder i Norge er 15 år. Det betyr at personer under 15 år ikke kan straffes av politiet og domstolene.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle