Hopp til hovedinnholdet

Sendte masse dirtysnapper, og angrer. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble tilbudt å selge truser og dirtysnapping til en gutt/mann jeg ikke kjenner, og dum som jeg var så svarte jeg ja. Og jeg sendte masse masse bilder jeg angrer på. Han fikk meg til å sende mye drøyere bilder og videoer enn jeg er komfortabel med. Vet ikke om han har de eller ikke, men etter vi var ferdig brøt han helt kontakten, og det stresser meg veldig hvis han har de bildene mine. Jeg fikk ikke penger heller. Er det lov? Noe jeg kan gjøre noe med? Får ikke kontakt med han, og jeg har jo vært med på det så han har jo ikke gjort noe galt egentlig. Vet ikke det ekte navnet eller alderen hans, men har snappen og adressen hans. Dette bare freaker meg ut, og er så redd for at de bildene skal komme på avveie.

SVAR

Besvart 20.05.2020 22:08:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du opplevd utpressing på nett?

Hvis noen får deg til å sende seksualiserte bilder og truer med å spre dem videre, er det kjempeviktig at du sier ifra til noen. Det er mange som kan og vil hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle