Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt anmeldt for bedrageri. Blir jeg straffet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,har nettop blitt anmeldt for bedrageri! en tidligere bekjent/venn av meg som flyttet til England for en god del år tilbake. Møtte jeg for litt siden i byen etter å ha vært på en fest, han var snill å lånte meg 500kr for taxi tur, 2dager etter spurte han meg om Jeg hadde muligheten til å ta ut penger fra mitt bankkort hvor han skulle overføre lønna si Grunnet at han ikke har en norsk bankkonti. Og ta ut i pund på tavex jeg ga han konto nr mitt og skulle møte han dagen etterpå for å ta ut penger for han. Når jeg møter han sier han at jeg har fått inn lover 100tusen på kontoen min Var litt mistenkelig når det kom så mye inn på kontoen min men han forklarte seg bra Og tenkte ikke noe mer på det. Han fortalte at han skulle kjøpe eid gave til søsknene sine et par iPhone 11 og ta ut resten på pund jeg gjorde dette og kontoen min ble fryst 30min etter. Etter et par dager Finner jeg deretter ut av DnB at pengene har blitt svindlet fra en annen ukjent Konto Til min Blir jeg straffet?

SVAR

Besvart 04.06.2020 13:31:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

Ung.no/lovbrudd

Sjekk hva konsekvensen kan bli av forskjellige tilfeller av lovbrudd - og se hvem som eventuelt kan hjelpe deg. Les mer på ung.no/lovbrudd.

 

Les mer
account_circle