Hopp til hovedinnholdet

Jeg tør ikke gå ut lenger etter at en bil stoppet og personen ville ha sex!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gikk på tur med hunden til besteforeldrene mine da en bil kjørte ved siden av meg på veien mens jeg gikk på gangveien en stund, jeg vurderte å løpe da bilen stoppet og en ung fyr rundt 18-20 opna vinduet, jeg hadde egentlig tenkt til å løpe da, men trodde kanskje det bare var en som skulle spørre noe om veien så jeg rygga bare litt bakover. Han spurte hvor gammel jeg var og jeg svarte 15 selvfølgelig, men så spurte han om jeg ville pule! Jeg fikk panikk og løp ned på en åker, hvor bilen ikke kunne kjøre fordi jeg var redd for at han skulle komme etter! Jeg ringte mamma og hun kom med en gang, og bestefar ble så sint på den fyren at han ringte politiet. Men jeg tørr ikke gå ut på tur lenger alene, jeg er redd for at noen bare skal komme å gjøre noe, og denne gangen noe enda værre en det som skjedde, at noen skal komme å ta meg og gjøre noe med meg. Jeg får ikke sove om natta, jeg våkner alltid 1000 ganger om natta og jeg er redd for at han til huset og ta meg på rommet!

SVAR

Besvart 01.07.2020 20:17:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle