Hopp til hovedinnholdet

Svindlet på facebook

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nettopp blitt svindlet på facebook for over 2500kr der jeg har kjøpt varer som jeg aldri mottok. Dette går i mot gruppens regler og som jeg har forstått også den norske lov. Jeg har gjerningsmannen sin facebook profil, mobilnummer og fulle navn. Jeg har anmeldt han til politiet, men i min erfaring gjør de ikke særlig mye med saker som dette selv om jeg har bevis. Jeg har prøvd å få kontakt med hans familie og venner men de er ikke interessert i å hjelpe meg. Jeg har hatt det veldig vanskelig i det siste og jeg og kjæresten slo nylig opp og det at jeg ble svindlet gjøre alt verre. I tillegg ble jeg og vennene mine banket opp tilfeldig på gata i går. To måtte på sykehuset. Jeg har nådd bunn og det hadde i det minste vært fint å få tilbake pengene. Da vil jeg ha løst et problem i det minste (:

SVAR

Besvart 09.07.2020 15:00:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle