Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg klage på politiet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har alltid slitet med dårlig selvtillit siden jeg er så tynn så pleier jeg å bruke ekstra lag med klær fordi vanligvis så passer ikke klær meg, det ser så stort eller så trangt ut. Her om dagen skulle jeg på den sian demonstrasjonen, FØR j i d hele tatt rakk å nærme meg ble jeg stoppet av sivil politi spurt spm som jeg svarte fint på og var veldig hyggelig mot dem. De satt meg i håndjern og sjekket alt jeg hadde på meg (ingenting ulovlig) også så de at j hadde flere lag med klær. Han tok da bilde av meg og sa at jeg var bortvist fra området i 24timer og hvis jeg ble sett etter bortvisningen hadde jeg blitt sendt til glattcella. De sjekket meg med håndjern offentlig foran alle sammen og det er kanskje noe av det flaueste som har skjedd meg fordi jeg har mye familie på det området, + at man kunne se at j hadde ekstra bukse under og ekstra genser. Han mente at jeg så «mistenkelig ut» men jeg hadde ingenting mistenkelig på meg og oppførte meg helt normalt. Kan jeg klage?

SVAR

Besvart 19.08.2020 20:29:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stoppet av politiet - dette er dine rettigheter

Du har både rettigheter og plikter hvis du blir stanset av politiet. Hvis du føler deg urettferdig behandlet, kan du klage.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle