Hopp til hovedinnholdet

Var i barnehagen på kvelden - kan jeg komme i trøbbel for hærverk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har nylig vært på en barnehage og hengt med noen venner der var epletrær og rabarbra dem dyrka masse så jeg Og vennene mine gikk dit for å ha det gøy vi huska på en av de huskene man kan være flere på og bare hadde det gøy vi ville ha noe å spise så vi gikk og tok enten 1 eple eller rabarbra men det var noen damer som ropte på oss tror det var sykepleier eller lege elegant vet ikke og dem sa vi ikke fikk lov til å ta noe når vi alleredet hadde tatt en ting vær så vi bare gikk så senere kanskje halv ti jeg vet ikke så blir jeg adda på snap og dem sier jeg og vennene mine har gjort hærverk noe vi ikke gjorde så jeg sier jeg ikke har gjort det Og dem sier politiet vil komme hjem til meg når vi gjorde ingenting kan jeg komme i trøbbel for å bare være på barnehagen for jeg lover jeg har ikke gjort noe hærverk ikke vennene mime heller

SVAR

Besvart 20.08.2020 19:19:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Den kriminelle lavalder

Den kriminelle lavalder i Norge er 15 år. Det betyr at personer under 15 år ikke kan straffes av politiet og domstolene.

 

Les mer
attach_file

- Tagger på andres eiendom

Jeg ble nettopp tatt for å tagge på t-banen. Hva slags straff får jeg for det? Må jeg i fengsel el noe, eller betale? Jeg har nesten ingen penger og angrer. Ble bare med fordi noen venner dro dit.

 

Les mer
account_circle