Hopp til hovedinnholdet

Jeg er anmeldt for falsk forklaring, kan jeg fortsatt bli politi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg satt på med en bil der føreren kræsja bilen med 0,4 i promille. Jeg blir anmeldt for å oppgi falsk historie til politiet ettersom jeg sa at en som satt edru i bilen med lappen kjørte bilen. Går dette utover forsvaret og evnt. om jeg får plass i førstegangstjenesten. Jeg har og alltid hatt lyst til å bli politi men er dette mulig nå som jeg har fått noe på rullebladet.

SVAR

Besvart 24.08.2020 15:13:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

Yrker og utdanninger som krever politiattest

Mange formål krever at du legger frem politiattesten din (rullebladet ditt). Her har vi samlet noen, og hvilken type attest du må legge frem for de ulike.

 

Les mer
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Forberedelser og oppmøte til førstegangstjeneste

Hva bør du pakke, hvordan forbereder man seg, og hvor skal man møte første dagen i Forsvaret? Få svar på alt du lurer på i forbindelse med førstegangstjenesten her.

 

Les mer
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
account_circle